Friday, Apr 03rd

Last update06:53:32 PM GMT

 PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Locatia in site: Cadru legal

IQNet 9001 en MANITA GRUPIQNet 14001 en MANITA GRUPIQNet 18001 en MANITA GRUPISO 9001 ro en MANITA GRUPISO 14001 ro en MANITA GRUPISO 18001 ro en MANITA GRUP

Imprimare PDF

Cadru legal

 

MANITA GRUP a fost înființată în municipiul Pitești. În prezent societatea deține capital franco - elvețian, principala activitate fiind de agenție de muncă temporară, în baza H.G. nr. 1256 / 2011, act normativ care a abrogat H.G.  nr. 938/2004.


Avem obținute autorizațiile legale de la Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, prin Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Argeș; prin urmare, suntem înregistrați în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară Autorizați.


Avem constituite și actualizate garanțiile financiare prin depunerea sumelor stabilite prin cadrul legal, în conturi distincte deschise la B.R.D. si Crédit Agricole.


Suntem operator de date cu caracter personal, înscriși cu nr. 25813 în Registrul General al A.N.S.P.D.C.P.  - AUTORITATEA NAȚIONALĂ DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER  PERSONAL.


La solicitarea utilizatorilor, MANITA GRUP se angajează să transmită lunar / trimestrial, certificatul fiscal al societății, ca garanție a legalității noastre și a faptului că achităm toate obligațiile financiare în calitate de angajator legal al personalului temporar.

 

Despre munca temporară, conform prevederilor art. 88 din Legea nr. 53 /2003 Codul muncii, republicată: 


Munca printr-o agenție de muncã temporarã este munca prestatã de un salariat temporar care a încheiat un contract de muncã temporarã cu o agenție de muncã temporarã şi care este pus la dispoziţia utilizatorului pentru a lucra temporar sub supravegherea şi conducerea acestuia din urmã.


Salariatul temporar este persoana care a încheiat un contract de muncã temporarã cu un agent de muncã temporarã, în vederea punerii sale la dispoziţia unui utilizator pentru a lucra temporar sub supravegherea şi conducerea acestuia din urmã.


Agenția de muncã temporarã este persoana juridicã, autorizatã de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, care încheie contracte de muncã temporarã cu salariaţi temporari, pentru a-i pune la dispoziţia utilizatorului, pentru a lucra pe perioada stabilitã de contractul de punere la dispoziţie, sub supravegherea şi conducerea acestuia. Condiţiile de funcţionare a agenției de muncã temporarã se stabilesc prin hotãrâre a Guvernului.


Utilizatorul este persoana fizicã sau juridicã pentru care şi sub supravegherea şi conducerea cãreia munceşte temporar un salariat temporar pus la dispoziţie de agentul de muncã temporarã.


Misiunea de muncã temporarã înseamnã acea perioadã în care salariatul temporar este pus la dispoziţia utilizatorului pentru a lucra temporar sub supravegherea şi conducerea acestuia, pentru executarea unei sarcini precise şi cu caracter temporar.

 

Pentru Candidaţi

Principalele avantaje pe care le puteti avea daca alegeti sa lucrati prin noi sunt:

  • Siguranta si corectitudine
  • Garantia scrisa a promisiunilor pe care le primiti
  • Sanse mult mai mari sa va gasiti un loc de munca in domeniul cautat

Pentru Companii

Principalele avantaje pe care le puteti avea daca va alegeti personalul prin intermediul nostru sunt:

  • Siguranta, seriozitate si respectarea legii
  • Garantia scrisa a promisiunilor pe care le primiti
  • Primiti doar CV-urile al caror profil corespunde cu cel cautat de dvs.