Thursday, Oct 24th

Last update06:53:32 PM GMT

 PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Locatia in site: Protectia datelor cu caracter personal

IQNet 9001 en MANITA GRUPIQNet 14001 en MANITA GRUPIQNet 18001 en MANITA GRUPISO 9001 ro en MANITA GRUPISO 14001 ro en MANITA GRUPISO 18001 ro en MANITA GRUP

Imprimare PDF


NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

      

    Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, operatorul MANITA GRUP SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: publicitate și promovare a serviciilor de recrutare, selectie,  muncă temporară, selecție și plasare fortă de muncă.

    Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare în scopul anterior precizat. Refuzul dvs. determină neapariția publică a datelor cu caracter personal. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: companiei MANITA GRUP SRL, persoanei vizate, partenerilor contractuali ai operatorului, angajatorului/ potențialului angajator al persoanei vizate.

Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de MANITA GRUP SRL ? (rugăm bifați) □ DA/□ NU 

    Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată  şi semnată operatorului MANITA GRUP SRL. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră vor fi transferate în țară și statele UE, în vederea căutării / găsirii  de muncă temporară /plasare forță de muncă.

    Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

Pentru Candidaţi

Principalele avantaje pe care le puteti avea daca alegeti sa lucrati prin noi sunt:

  • Siguranta si corectitudine
  • Garantia scrisa a promisiunilor pe care le primiti
  • Sanse mult mai mari sa va gasiti un loc de munca in domeniul cautat

Pentru Companii

Principalele avantaje pe care le puteti avea daca va alegeti personalul prin intermediul nostru sunt:

  • Siguranta, seriozitate si respectarea legii
  • Garantia scrisa a promisiunilor pe care le primiti
  • Primiti doar CV-urile al caror profil corespunde cu cel cautat de dvs.