Friday, Apr 03rd

Last update06:53:32 PM GMT

 PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Locatia in site: Servicii

IQNet 9001 en MANITA GRUPIQNet 14001 en MANITA GRUPIQNet 18001 en MANITA GRUPISO 9001 ro en MANITA GRUPISO 14001 ro en MANITA GRUPISO 18001 ro en MANITA GRUP

Imprimare PDF

MANITA GRUP vă oferă:

 

  • Servicii de recrutare și selecție personal

Apelăm la propria bază de date, susținem interviuri, verificăm recomandările și aptitudinile profesionale ale candidaților pentru a putea să vă propunem persoanele care corespund cel mai bine cerințelor dumneavoastră.

Nu veți plăti serviciile oferite de către MANITA GRUP decât după acceptarea candidaturii.

Procesul de recrutare este un element cheie al managementului de resurse umane. Reușita unei recrutări este condiționată de un demers riguros. Consilierii noștri în resurse umane se ocupă în locul dumneavoastră să caute și să identifice candidatul care se apropie cel mai mult de profilul indicat și de postul care va fi ocupat.

 

  • Servicii de recrutare și administrare personal temporar

Preluăm gestiunea administrativă a personalului, în conformitate cu legislația în vigoare, ne asumăm răspunderea legislativă în toate problemele întâlnite în relațiile de muncă cât și în controalele efectuate de Inspecția Muncii prin intermediul inspectorilor teritoriali. 

Noi ne ocupăm de statele de plată, de declarațiile lunare pentru angajații puși la dispoziție, de înregistrarea acestora la instituțiile competente iar plata taxelor, a impozitelor, a contribuțiilor, revine în totalitate în sarcina noastră.

 

  • Recrutare în masă

Această opțiune se adresează companiilor care își desfașoară activitatea dar și companiilor care doresc să dezvolte proiecte noi, ceea ce presupune un mare numar de personal. MANITA GRUP vă ajută să vă realizați proiectul.

 

  • Payrolling

Compania dumneavoastră are candidatul ideal și vă decideți să ne delegați pe noi cu responsabilitatea de a deveni angajatorul legal al acelei persoane. Astfel, îi preluăm gestiunea administrativă, plata salariului, contribuțiile sociale legale, realizăm în totalitate procedurile de angajare.

Astfel, ne asumăm obligațiile legale în calitate de prestator de servicii. Prin urmare, clientul - societatea utilizatoare nu are de făcut niciun demers administrativ și nici cotizații sociale de plătit.

 


Motive pentru a alege angajații noștri:

  o Costuri reduse pentru forța de muncă;

  o Calificări profesionale diverse;

  o Autonomie și motivare în muncă;

  o Fără birocrație;

  o Flexibilitate și mobilitate profesională.

 

Munca temporară reprezintă una din cele mai accesibile forme de utilizare a personalului calificat la nivel internațional. În România, această formă de munca este abia la început. Multe companii decid această soluție avantajoasă ca mână de lucru calificată în cele mai diverse proiecte. Angajații puși la dispoziția utilizatorilor vor avea documentele legale indispensabile pe parcursul intregii durate a misiunii lor, conform legislației în vigoare.

 

Demersurile noastre în activitatea de resurse umane:

  o Realizăm recrutarea și selecția personalului;

  o Găsim personal în funcție de exigențele companiei dumneavoastră;

  o Le organizăm sosirea la locul misiunii; 

  o Suntem responsabili de angajarea și gestiunea administrativă a personalului;

  o Asigurăm supravegherea evoluției personalului în compania dumneavoastră; 

  o Suntem consilierul dumneavoastră pe tot parcursul colaborării.

 

În cazul în care dumneavoastră aveți deja candidatul ideal și vreți să-l angajați, MANITA GRUP vă scuteste de gestiunea administrativă și salarială a dosarului său. MANITA GRUP asigură cadrul juridic, administrativ și contabil necesar în demersul de angajare a salariatului temporar.

În acest mod puteți să vă concentrați pe alte sarcini din cadrul companiei, având în același timp garanția că formalitățile legale vor fi îndeplinite în mod rapid, complet și corect.

 

Avantajul este dublu, întrucât puteți efectua procesul de recrutare după propriile criterii și preferințe, beneficiind totodată de serviciile noastre profesionale de gestiune salarială a acelei persoane alese de către dumneavoastră.Pentru Candidaţi

Principalele avantaje pe care le puteti avea daca alegeti sa lucrati prin noi sunt:

  • Siguranta si corectitudine
  • Garantia scrisa a promisiunilor pe care le primiti
  • Sanse mult mai mari sa va gasiti un loc de munca in domeniul cautat

Pentru Companii

Principalele avantaje pe care le puteti avea daca va alegeti personalul prin intermediul nostru sunt:

  • Siguranta, seriozitate si respectarea legii
  • Garantia scrisa a promisiunilor pe care le primiti
  • Primiti doar CV-urile al caror profil corespunde cu cel cautat de dvs.